Výstava ovocia a zeleniny

      A je to tu…spomienky na letné prázdniny pomaly miznú, leto sa s nami rozlúčilo teplou slnečnou sobotou a s ochladením prišla jeseň.                                                                                                                                                                A práve jeseň je veľkou inšpiráciou pre žiakov výtvarného odboru, ktorí môžu svoje práce prezentovať aj na Výstave ovocia a zeleniny a tak ukázať svoj talent.

     Tento rok sa 52. ročník Výstavy ovocia a zeleniny uskutočnil v priestoroch telocvične Katolíckej spojenej školy Nemšová vzhľadom na to, že sa dokončuje rekonštrukcia Kultúrneho centra v Nemšovej.                                        Výstavu otvorili žiaci hudobného odboru pod vedením pedagógov Bc. Kataríny Hladkej, DiS. art. a Dominika Štefánka, DiS. art. spolu s príhovormi predsedov združení a slávnostným primátorským  otvorením.         

      Ďakujeme našim výtvarníkom, že aj tento rok obohatili výstavu svojimi dielami a prajeme im veľa kreatívnych nápadov pri ich ďalšej tvorbe.                                                                                                 

      Viac fotiek z výstavy si môžete pozrieť v galérii.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *